Dennis Smits – Kus Me

In het kroegencircuit heeft de in 1982 in Eindhoven geboren Dennis Smits al een heuse klassieker op zijn naam staan.
Beneden de grote rivieren is namelijk ‘In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade’, uitgebracht in 2015 door feestduo D & D, enorm aangeslagen.
Ook op dit moment is de in Reusel woonachtige zanger actief in een duo want samen met Maarten Verhees vormt hij Duo Voor De Lol en hebben zij al menig kroeg op z’n kop gezet.
Naast dit alles bouwt Dennis ook gestaag verder aan zijn solocarrière.
Zo verscheen twee jaar geleden zijn uitstekend ontvangen debuutsingle ‘Ik Ben Nu Eenmaal Zo’ dat afgelopen januari een opvolger kreeg middels ‘M’n Beste Vriend’.
En nu geeft hij gas want amper negen maanden na genoemde release zal ‘Kus Me’ in de digitale winkelschappen komen te liggen.
Met Allard Buwalda op saxofoon, Marcel Fisser op gitaar, en Dian Senders en Frank Verkooyen als backings, is aan het toeval niks overgelaten.
De onvervalste oorwurm ‘Kus Me’ verschijnt via.. Nationale Artiesten Parade en werd opgenomen in The Boom! Music in Breda!

Dank aan Score Promotions

1 gedachte over “Dennis Smits – Kus Me

  1. Bert slits Beantwoorden

    optreden bij de deurzetters was super goed op 3 februari in eindhoven. krijgt alle mensen op de vloer. dansen en polonaise. bekende nummers ook. mag veelgeprezen worden dennis dat hij mag doorbreken met succesvolle carrière. hoop hem nog wel een keer horen optreden. hij is heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *